Mulberry Grove Sukhumvit project by MQDC is considered the first and first super-luxury residence in the Thai real estate industry. That has been developed and designed to meet the needs of families of various ages Based on the MQDC’s deep research that realizes that most Thai people want to be together as a large family. While everyone still needs their own space Have a need In different details.

Then, we design ‘Intergeneration Facility’, the design is about spending time together within the family. By every detail of the project, it has been designed and developed from the needs of every generation of members for a life with True Intergeneration Living.

Project “Mulberry Grove Sukhumvit” is a 37-storey high-rise condominium, 1 building, located on 2 and a half rai, with 287 units of residential units with 100% parking space. Project value of over 6,000 million baht comes with outstanding features in each area.

According to the key concepts of the project:

That is, “Design for the finest intergeneration living. Condo designed for every generation” starting from the central area (Mulberry Intergeneration Facility), which is allocated a large area divided into a central area of ​​up to 1.9 rai and almost green. 1 Rai, which has a lot compared to the number of units and the number of residents.

The room has been designed with details for all ages, including Nook multi-purpose space, a multipurpose space designed for private space. Can be used as needed, such as a children’s reading corner, a mother’s tea-table Or a garden corner for Grandpa

Wide frontage design: Every room has a wide glass window that can see the full view, Living Room, living room and dining room connected. Is an area where everyone can gather and do various activities, with enough space for everyone in the family

A Spacious master bedroom: A bedroom designed to be spacious. The area around the bed can push wheelchairs for the elderly and has enough space for an extra bed.

Enclosed design kitchen, large closed kitchen And there are 2 ventilation systems that can eliminate odors from disturbing other areas, complete with quality kitchen equipment

At the same time, each bedroom is designed to have an ERV system that can measure the air in the room. By measuring carbon dioxide in the air And automatically bring oxygen into the room to provide fresh air for everyone in the family

Service

  • Caregiver Service: Care for the elderly in health Or when there are various emergencies
  • Wellness Manager Supervisor and health care consulting
  • Concierge Service provides various assistance
  • 30 Year Warranty: The 30-year warranty covers 4 main components such as devices, structures, doors, windows, sanitation systems, and electrical systems.

The Estelle Phrom Phong, high-end condominium, A joint venture between Raimon Land & Tokyo Tatemono is located on Sukhumvit Soi 26, near Phrom Phong BTS and The Em District.

The Estelle Phrom Phong is a 37-storey high rise condo. The building combines modernity and tranquility, designed like an oasis in the heart of the city. With a common area of ​​more than 3,000 sq.m. on an area of ​​almost 2 rai with green space Reflects the elegance of the border With the building bringing a sense of peace Excellent escape from the hustle and bustle of Phrom Phong area.

The Estelle Phrom Phong provides residents with a diverse range of layouts. And the options are given by the project developer Without losing architectural aesthetics With health facilities such as spa, salt treatment with floating on the water without chlorine. Which is the standard of living in luxury and modern

A Constellation of Luxury at Asoke

GRACING THE SKYLINE AT ASOKE INTERSECTION, CELES IS CENTRALLY LOCATED AT THE HEART OF EVERYTHING, ALLOWING RESIDENTS TO MAKE THE MOST OF CITY LIVING. WITHIN WALKING DISTANCE, MANY EXCITING ACTIVITIES ARE AVAILABLE TO DO AND PLACES TO DISCOVER- FROM RESTAURANTS, CAFES AND BARS, TO SHOPPING MALLS, MOVIE THEATRES AND PARKS. ADDITIONALLY, QUICK AND CONVENIENT ACCESS TO THE MRT/BTS AND EXPRESSWAYS ALLOWS YOU TO EXPLORE OTHER PARTS OF BANGKOK, COMMUTE, OR GET OUT OF TOWN WITH EASE.

TRUE TO ITS NAME, THE CELESTIAL CROWN OFFERS A CLOUD BREAKING REGAL EXPERIENCE OF WORLD-CLASS FACILITIES THAT INCLUDE THE SKY WATER CLUB, THE FITNESS CLUB, THE CELES RESIDENTIAL CLUB, THE CELESTIAL TERRACE AND THE ALFRESCO ROOFTOP CLUB AT THE PINNACLE OF THE BUILDING. THOSE WHO RESIDE HERE WILL BE PART OF THE WORLD CLOSER TO THE SKY THAT ONLY FEW OTHERS CAN IMAGINE.

WAKE UP IN THE HEART OF THE CITY. LOOK AT THE SKYLINE THROUGH FLOOR TO CEILING GLASS WALLS. PREPARE A CUP OF COFFEE, SWIPE THROUGH NEWS AT THE SKY LAWN & REMAIN HEALTHY AT THE GYM. COMMUTE EASILY FROM HOME TO THE WORKPLACE VIA CAR OR THE NEARBY MRT & BTS OR WALK TO THE MULTITUDE OF NEARBY CONVENIENCES FOR DINING, SHOPPING OR ENTERTAINMENT. COME HOME AT THE END OF THE DAY TO LUSCIOUS GARDEN AND LUXURIOUS LOBBY AND ALLOW THE WEIGHT OF THE DAY TO SLIDE YOU AWAY INTO A STATE OF PEACE AND TRANQUILITY.

RELAX AND INDULGE YOURSELF AT THE ARRAY OF FACILITIES AT CELES. FANCY SOME WATER – HEAD TO THE SKY WATER CLUB. FANCY SOME AIR WITH BREATHTAKING VIEWS – HEAD TO THE CELESTIAL TERRACE. FANCY A WORKOUT OR SOME YOGA – HEAD TO THE FITNESS CLUB.

AS DUSK AND DINNER APPROACH, RECONNECT WITH THE SKY AGAIN AT THE ALFRESCO ROOFTOP CLUB AND STEP UP YOUR INTIMATE OR SOCIAL GAME WITH CLOSE ONES AND FRIENDS.

LIVE LIFE, LIVE CELES.

The Paradise on Earth in the heart of the city on an area of ​​over 9 rai on Sukhumvit Road. Architecture that is inspired by the lifestyle of city life. Designed with luxury in mind and functionality. Perfect fit with the building structure designed to have a concave Admire the beautiful landscape From every perspective of the building

A special place where you can relax by being close to nature, experiencing the breeze, watching the stars in the beautiful garden. Socialize with the light in the private L’amour Party Room or enter the Pool View Fitness Center in a glass-play room 50 cm below the swimming pool and then bake the skin to shine in the sauna room.

Designed the concept of Work + Play + Connect to create technologies that make life more easier for residents.

A Prefect Living Platform with the combination of natural (Vertical garden) and architecture. Numerous shops are situated within reach, satisfied with residents’s needs for everyday items shopping.