” Circle Rein Sukhumvit 12  , a new condominium in the heart of Sukhumvit from Fragrant Property, convenient transportation, near BTS Nana, at Sheraton Grande Sukhumvit”

Exclusivity to Complement a Successful Life

Relish in the unrivalled exclusivity that is beyond even most peple’s wildest dreams. ASHTON CHULA-SILOM: you live right in the center of everything.

Location

Exclusivity Complements a Successful life

• Close proximity to the financial districts of Surawong, Silom and Sathorn; the academic powerhouse of Chulalongkorn University; Thailand’s top shopping venues inclulding Siam Square and Siam Paragon.
• Convenient connections with major mass transit system; only 180 metres from Bangkok’s MRT mass transit system, Samyan Station and 550m. BTS Saladaeng Station. It’s impossible to think of anything beyond your reach.
• Own the exclusivity. ASHTON Chula-Silom offers the last freehold condominium at the pulsating heart of cosmopolitan Bangkok.
ASHTON CHULA-SILOM : the iconic sleek skyscraper offers the superior cosmopolitan lifestyle that you not only desire, but so very much deserve

FACILITIES

Cloud 49

A sky-high relaxation haven to appreciate the stunning Bangkok skyline. Luxuriate in the infinity-edged swimming pool with Jacuzzi, children’s pool, steam room, sauna and sunken courtyard.

An Address that Reflects Accomplishments

Live both your professional and personal life to the fullest with a lifestyle club & wine bar, panoramic fitness atrium, panoramic lounge and private library.

DESIGN

Perspective Breeds Success

The ingenious design and luxuriously appointed units at Ashton Chula-Silom offer expansive panoramic view overlooking the astonishing scenery below.

Serene Sanctuary

Ashton Chula-Silom stands out with its sheer greenery, ample green spaces and a host of first-class facilities to complement superior urban lifestyles. There is a sculptural terrain, sunken garden, botanic cloud and garden developed with an ‘Eco Urban Living’ concept fitted with eco-friendly features including bike park, hybrid car chargers* and energy-saving light bulbs.

Extraordinary living

Experience elevated condominium living and the vitality of city life with endless travel options. Ideo Q Siam-Ratchathewi architectural design and distinctive interiors create an iconic condominium that is conveniently located near to three mass transit lines. Just 390* meters from BTS Ratchathewi station, and also close to the Airport Link Phaya Thai station and near the MRT Orange Line**

LOCATION AND DESIGN

Exclusive Living

Privacy and convenience blend seamlessly with private lift access immediately taking you from the lobby or parking areas to your residence. Ideo Q Siam-Ratchathewi meets the needs of all fashionistas, being situated amongst Bangkok’s fashion and lifestyle shopping havens. Enjoy world-class shopping whatever your mood, as Siam Paragon, Siam Center, CentralWorld, Platinum Fashion Mall, Gaysorn Plaza and Central Embassy are only moments away.

Maestro 39  from  Major Development Located on Sukhumwit Road Close to Soi Sukhumvit 39, Khlong Tan Nuea, Wattana, Bangkok, near Phrom Phong BTS, 3 main routes, The Em District and Benjasiri Park.

Maestro 39  is a low rise condo, 8 floors, 1 building, project area of ​​1 rai 4 sq.w., 90 units of residential units, with 1 bedroom, 2 bedroom, penthouse, duplex starting size. 46.00-135.00 sq.m., finished in 2015.

Full facilities within the project such as reception hall, mail room, swimming pool, fitness, library, multipurpose room, leisure garden, Access Card Control, passenger lift, parking, CCTV, security system. 24 hours

THE HEART OF BANGKOK

The privilege of convenient access to top amenities, such as Thonglor BTS station, The Em District,
J Avenue, leading hospitals and international schools.

FENDI CASA

Luxury modern Italian style – global branded furniture in main lobby and common space: glamorously inspired by FENDI CASA.

SMART URBAN LIFE

The unbeatable combination of green space and modern architecture. Serene garden, spectacular library, and infinity-edge lap pool with ozone system included

THE LAVIQ 
EXQUISITE LIFE EXPERIENCE

Redefined and reimagined, LAVIQ contributes a refreshing
and stylish perspective to Bangkok’s skyline, with its stunning architecture. Rising 33 storeys above serene Sukhumvit 57,
the building features a strikingly modern rooftop design, with its signature interlaced pattern façade, creating an  eye-catching pinnacle of iconic luxury living.
Enjoy a full range of high-class facilities on the 29th and 30th floor, including a fitness studio, a yoga room, a golf simulation room, bike simulation, an executive lounge, a pool center service, a Jacuzzi, a social club connecting with a party terrace, and a sky deck creating a large open indoor-outdoor space
for hosting events and parties.

Mulberry Grove Sukhumvit project by MQDC is considered the first and first super-luxury residence in the Thai real estate industry. That has been developed and designed to meet the needs of families of various ages Based on the MQDC’s deep research that realizes that most Thai people want to be together as a large family. While everyone still needs their own space Have a need In different details.

Then, we design ‘Intergeneration Facility’, the design is about spending time together within the family. By every detail of the project, it has been designed and developed from the needs of every generation of members for a life with True Intergeneration Living.

Project “Mulberry Grove Sukhumvit” is a 37-storey high-rise condominium, 1 building, located on 2 and a half rai, with 287 units of residential units with 100% parking space. Project value of over 6,000 million baht comes with outstanding features in each area.

According to the key concepts of the project:

That is, “Design for the finest intergeneration living. Condo designed for every generation” starting from the central area (Mulberry Intergeneration Facility), which is allocated a large area divided into a central area of ​​up to 1.9 rai and almost green. 1 Rai, which has a lot compared to the number of units and the number of residents.

The room has been designed with details for all ages, including Nook multi-purpose space, a multipurpose space designed for private space. Can be used as needed, such as a children’s reading corner, a mother’s tea-table Or a garden corner for Grandpa

Wide frontage design: Every room has a wide glass window that can see the full view, Living Room, living room and dining room connected. Is an area where everyone can gather and do various activities, with enough space for everyone in the family

A Spacious master bedroom: A bedroom designed to be spacious. The area around the bed can push wheelchairs for the elderly and has enough space for an extra bed.

Enclosed design kitchen, large closed kitchen And there are 2 ventilation systems that can eliminate odors from disturbing other areas, complete with quality kitchen equipment

At the same time, each bedroom is designed to have an ERV system that can measure the air in the room. By measuring carbon dioxide in the air And automatically bring oxygen into the room to provide fresh air for everyone in the family

Service

  • Caregiver Service: Care for the elderly in health Or when there are various emergencies
  • Wellness Manager Supervisor and health care consulting
  • Concierge Service provides various assistance
  • 30 Year Warranty: The 30-year warranty covers 4 main components such as devices, structures, doors, windows, sanitation systems, and electrical systems.

Tait 12, high-end condominium Joint venture between Raimon Land & Tokyo Tatemono on the potential of Sathorn area Business center in the city center, in Soi Sathorn 12, near BTS Suksa Witthaya, surrounded by many leading office buildings.

The project was inspired by the lives of Bangkok people. And ingeniously developed into the project is designed to meet the vitality. And the residence of Bangkok people who are active and active With a beautiful view of Bangkok.

The curve of the architecture That was designed in parallel with the large glass panel Combines modernity with the beauty of the city Including living space that is designed to be open And for various uses.

Inspired by the unique and architecturally significant buildings which define the iconic New York skyline, HYDE Heritage Thonglor brings the timeless elegance and refinement of Art Deco sophistication to the city living in Bangkok.

When you need a break from the bustling energy of Thonglor, simply retreat and relax in the splendid privacy of your
apartment, where you will find many luxurious features and fittings. Designed for modern living, the interior of each suite at Hyde Heritage Thonglor is thoughtfully proportioned for the perfect blend of style and function. Kitchens and bathrooms are designed for a practical, yet refined aesthetic. High ceilings and large floor-to-ceiling windows let in plenty of natural light for a bright and airy feel, so you can enjoy sweeping views of the city, by day or by night.

The Trust @ BTS Erawan, high rise condo, 30 floors, on potential location Samut Prakan district In front of the project, next to the BTS, Erawan Museum Museum, 11 stations to Thonglor, behind the project near the Chao Phraya River

The Trust @ BTS Erawan from Q.House. The project is located on Sukhumvit Road, Pak Nam Subdistrict, Mueang Samut Prakan District. Samut Prakan Province Adjacent to the Erawan BTS Skytrain Station – 11 stations to Thong Lo Chalerm Mahanakorn Expressway and Kanchanaphisek Ring Road

The Trust at BTS Erawan is a high rise 30-floor condo, 1 building, 1,570 units on 7-2-84.1 Rai, with 2 types of room, Studio and 1 Bedroom, starting at 23.50-28.50 sq.m. The project is ready to be built.

Delight Location

Only 3 minutes from Chatuchak MRT and Mo Chit BTS stations
With Shuttle Van * delivery to MRT and BTS stations on weekdays and additional transfers at Chatuchak Weekend Market

Convenient travel in-out in many directions
Both Soi Phahonyothin 18, Phahonyothin 18/1, Vibhavadi Rangsit 3, Inthamara 15, near the entrance-exit of Din Daeng Expressway, Phahonyothin area and Don Mueang Tollway, Sutthisan tollway

Near Lifestyle Community
Respond to urban life exactly whether shopping or chill such as Central Ladprao, Major Avenue Ratchayothin, Chatuchak Weekend Market, Villa Market, Or Tor Kor Market, Big C Saphan Khwai,
Lotus Express, a delicious food center in Soi Ari La Villa, Phahonyothin, after the Thai Airways market Also near to the school University of the Thai Chamber of Commerce, St. John’s School, Horwang School And near the hospital Paolo Hospital

Delight Living

Urban Chic Architecture
Proud with new building concepts. Urban Chic is more remarkable than anyone.
Greenery Panorama View
More special happiness With a relaxation corner that opens up to get a wider view of the nature of Chatuchak Park Make every day a true holiday
Smart Function Smart Design
Designed to use every space worthwhile in accordance with U Delight style with Free-Corner Sky Window. The unique feature of U Delight allows you to experience the sky at full 180 degrees.
Multi-Function Space
New concept furniture, Simply Delight style that can be adjusted as you wish. Special design for U Delight only

Delight Community

Good Park Good Health
Take a full breath of healthy activities. In the health park in front of the shady project Size of space over a thousand square meters. For a better quality of life
Perfect Facilities
Complete with both facilities. Infinity-edged Swimming Pool, Sauna & Steam Room Separated Male-Female *, Sky Pocket Garden, Greenery-Outdoor Fitness, Skyline-Indoor Fitness Learning Library
Safe & Secure Building
Peace of mind with a unique keycard entry-exit system With 24-hour security guards and CCTV installed throughout the project
* Separate fees From central expenses

Project Concept

With a location that has such heavy traffic, it is fortunate the project is so close to the BTS to provide a fast and efficient mode of transportation, with which your easy conveyance to other parts of Bangkok and the surrounding areas is assured. This is in line with how the urban way of life has developed and the designers of the project have been motivated by this ecosystem of connectivity, whilst still keeping safety, attractiveness and the daily routine of consumers at the forefront.

The designers of the project have therefore communicated the identity and context of their inspiration keeping in mind teenagers and working people that have great mobility, and who desire comfort, convenience and ease of travel. Another factor influencing the design is to have a suitable space that is striking and pleasant, with fresh green areas for relaxation. The designers have therefore selected materials that communicate the ambience clearly to create interest, beauty and usefulness for the end-user. For instance, there is a green area for playing sports or to relax in and a seating area for mingling in the centre of the garden and pond.

The textures of materials were selected during the design process to communicate regional landscapes that depict rail travel as the ultimate rapid transportation method, which can take you to multitude locations with varying scenery, perfectly complimenting the project’s location as it is so reliant on the train for travel purposes and resident’s desires for mobility and convenience. This will help improve the variety of uses in each area.

Design Elements

Stimulating areas have been created such as a walking or jogging lane for exercise, a yoga area, meeting space or reading and homework corner, as well as a fitness centre, 40-metre long swimming pool and an area for celebrations or entertainment

Greenery

The designers have selected species of plants that are most suitable for the project to enhance the good quality of life. Plants have been chosen to create an ambience in each zone replicating the nature of different regions such as a riverside zone, an area representing an open plain, a high plains area and a mountainous forest zone, for instance.

Sky Line “Lines to connect the vicinity”

With the project situated so close to the BTS, Chatuchak Market and Public Park, the designers view the importance of connectivity (Linkage) with the vicinity as paramount in fostering a good quality of life, creating a route linking various points in the above-mentioned important locations and an atmosphere that is pleasant to look at and safe.

 

THE LINE Jatujak – Mochit

The latest condominium in the heart of the city

Open up your viewpoint 360 degrees across the greenery of Suan Wachira Benchathat Park
Amidst the soothing nature that ensures true relaxation
Located in the vicinity of BTS Morchit Station and MRT Chatuchak Station
Live life in the fast lane at its fullest with the ultimate convenience

Amidst the soothing nature that ensures true relaxation
Located in the vicinity of BTS Morchit Station and MRT Chatuchak Station
Live life in the fast lane at its fullest with the ultimate convenience

Merging with the lines of the railway to form the happiness of living
Complimented by balconies that overlook an expansive green park
And floor-to-ceiling windows that expand your perspective
To bring you even closer to nature

Communal Areas in various parts of the project
Continually give you the opportunity to embrace the landscape
From the 41st Floor horizon view with the ultimate solitude of privacy
To the 7th Floor water feature that is perfect for casual relaxation
And the lines of the railway that promote good health with a refreshing jogging track
Opening up your perspective to a multitude of dimensions

An outstanding character that communicates liveliness
With urban living and nature
To inspire endless imagination

Design your own way of life with swift accessibility and environment amenities of the project

THE LINE: Location is Everything

  • Location, located near BTS Thong Lor 5 minutes.
  • The landscape architecture. Experience the natural atmosphere that is shady. Lush outside and inside the building
  • Atrium in the middle of the building makes it easy to ventilate. And decorated with Vertical Garden and Single Loaded Corridor.
  • The exterior wall around the building uses Cool-Block walls
  • plus fully furnished with electric appliances.